• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Шановні освітяни! Дорогі учні та батьки!

Шановні освітяни! Дорогі учні та батьки!

2023-09-01

/Files/images/photo_2023-09-01_06-36-45.jpg

Вересень знову нагадує нам про початок нового навчального року. Зазвичай День знань для усіх нас — світле свято з квітами, радісними посмішками від зустрічі з улюбленими вчителями і друзями. Проте вже другий навчальний рік в Україні розпочинається в умовах війни. Дякуємо нашим Збройним Силам, що маємо сьогодні змогу у нашому рідному місті, у рідних школах сісти за парти і відкрити підручники.

Сьогодні особливі вітання нашим першокласникам, для яких розпочинається шкільна пора, сповнена мріями і бажанням пізнавати світ, і одинадцятикласникам, які вже за рік підуть цей світ підкорювати. У нашій великій шкільній родині вітаємо всіх, хто прийшов за знаннями у черговий клас, хто приїхав у Кропивницький з інших міст, де нині війна позбавила можливості жити і вчитися, хто вчиться дистанційно далеко від рідного дому. Усім вам, дорогі діти, бажаємо успіхів, перемог і незабутньої подорожі Країною Знань.

Дякую батькам за терпіння і розуміння спільної відповідальності за безпеку наших дітей, освітянам — за мужність і відданість професії, за патріотизм і любов до рідної країни, які ви прищеплюєте дітям. Дякую всім — учням, батькам і вчителям — за невтомну підтримку наших захисників.

Віримо, що вже скоро будемо навчатися в мирній країні. Разом - до перемоги!

Кiлькiсть переглядiв: 125