• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 6 вересня 2011 року вудбулася пленарна частина наради педагогічних праціників міста

6 вересня 2011 року вудбулася пленарна частина наради педагогічних праціників міста

2011-09-07

/Files/photogallery/IMG_9987.JPG

06.09.2011 о 15.00 в актовій залі комунального закладу „Навчально-науковий педагогічний комплекс Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” відбулась пленарна частина наради педагогічних працівників міста «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2010/2011 навчальному році та завдання на 2011/2012 навчальний рік».
У нараді педагогічних працівників приймали участь:
Саінсус Олександр Дмитрович, міський голова Кіровоградської міської ради;
Андреєва Лариса Миколаївна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;
Дзюба Наталія Євгенівна, голова Кіровоградської організації міської профспілки працівників освіти і науки України, депутат міської ради;
Фундовний Володимир Васильович, голова Кіровоградської міської організації Вільної профспілки освіти і науки України;
ветерани праці.

Перед початком наради працювала виставка методичної літератури «Книжковий вернісаж».

З привітанням педагогічних колективів з нагоди початку нового 2011/2012 навчального року та аналізом основних показників та досягнень освітянської галузі за 2010/2011 навчальний рік виступив міський голова Саінсус Олександр Дмитрович.

Міський голова Саінсус Олександр Дмитрович та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андреєва Лариса Миколаївна, вручили Відзнаку виконавчого комітету Кіровоградської міської ради «За заслуги ІІ ступеня» Дризі Віктору Павловичу, педагогу за визначенням та покликанням, який всю свою професійну діяльність присвятив високому мистецтву, двом вічним цінностям – просвіті та гуманності, основою яких є високий професіоналізм, педагогічна майстерність, життєва мудрість і творчість. Педагогічний шлях Віктора Павловича пройшов від вчителя фізики до начальника управління освіти міста Кіровограда. 30 серпня 2011 року, Віктор Павлович святкував ювілейну дату – сімдесятиріччя!

За успіхи на ниві педагогічної праці були нагороджені кращі педагогічні працівники Грамотами управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації та Грамотами управління освіти Кіровоградської міської ради.

За доброю традицією в освітянську сім»ю були прийняті молоді вчителі, яким вручили квіти та подарунки.

З доповіддю та електронною презентацією «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2010/2011 навчальному році та завдання на 2011/2012 навчальний рік» виступила начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Костенко Лариса Давидівна.

До обговорення доповіді з презентацією педагогічних інновацій, які були представлені під час проведення Всеукраїнської естафети «Нові горизонти української школи» з проблеми «Сучасні підходи до роботи з обдарованими дітьми в умовах навчально-виховного комплексу» виступила директор НВК «Кіровоградський колегіум» Максимова Олена Олегівна та директор ЗОШ № 33 Колосова Світлана Олегівна, з проблемою «Виховання громадянина-патріота – запорука майбутнього України».

З вітаннями всіх учасників наради педагогічних працівників міста виступили вихованці загальноосвітніх навчальних закладів: - Бурага Владислав, учень НВО ЗОШ № 20 піснею «Сам собі країна»;
-
Український народний танок у виконанні зразкового хореографічного ансамблю «Світанок»;- Драч Оксана, учениця НВО ЗОШ № 20 піснею «Вольному воля»;- зразковий хореографічний ансамбль «Надія» хореографічна композиція «Україна моя».

Кiлькiсть переглядiв: 753