ОГОЛОШЕННЯ

2018-03-16

/Files/images/novini/2017_novini_/Оголошення.jpg

Управління освіти Міської ради міста Кропивницького оголошує конкурс на заміщення посад директорів закладів професійно-технічної освіти міста Кропивницького: Центральноукраїнського вищого професійного училища ім. Миколи Федоровського (вулиця Юрія Коваленка, 6/5), Регіонального центру професійної освіти ім. О.С. Єгорова (вулиця Василя Нікітіна, 21А), державного навчального закладу «Вище професійне училище № 9 м. Кіровоград» (вулиця Шатила, 4).

Вимоги до претендентів:

повна вища освіта, педагогічний стаж роботи та роботи на керівних посадах системи професійної освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у даному закладі професійно-технічної освіти не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан яких не перешкоджає виконанню професійних обов'язків, громадянство України, вільне володіння державною мовою.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам, подають такі документи:

заяву на участь у конкурсі;

мотиваційний лист;

заповнену особову картку працівника (форма П-2);

фотокартку розміром 4х6 см;

копію документа, що посвідчує особу;

копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, атестаційного листа, присвоєння вченого звання, наукового ступеня тощо;

копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

концепцію розвитку навчального закладу на 5 років (у вигляді презентації в електронному та паперовому варіанті).

Особи, документи яких не відповідають встановленим вимогам, до розгляду на засіданні конкурсної комісії не допускаються.

Інформація щодо порядку проведення конкурсу, конкретних функціональних обов’язків та умов праці надається додатково.

Документи подавати до управління освіти Міської ради міста Кропивницького (вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 209а) до 06 квітня 2018 року. За довідками звертатись за телефонами 24-43-80, 24-57-49).

Кiлькiсть переглядiв: 1020