• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся семінар-практикум для вчителів, які працюють з першокласниками

Відбувся семінар-практикум для вчителів, які працюють з першокласниками

2017-09-20

/Files/images/novini/16_shkola/ддд.jpg

20 вересня 2017 року на базі комунального закладу «Навчально-виховне об'єднання «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №16 - дитячий юнацький центр «Лідер» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області відбувся семінар-практикум для вчителів, які працюють в 1-х класах з проблеми: «Наступність в роботі педагогів дошкільних навчальних закладів та загальноосвітніх навчальних закладів».

Розглянуто питання: наступність в роботі педагогів ДНЗ та ЗНЗ; адаптація першокласників до умов навчання в школі; нормативно-правова база щодо організації навчально-виховного процесу в першому класі.

Під час проведення практичної частини семінару педагоги були залучені до участі в тренінгу «Ранкові зустрічі» (Дюдіна О.А., вчитель початкових класів НВО №16); практичної вправи «Квітка настрою» (Григор’єва О.М., вчитель початкових класів НВО №16); майстер-класів «Організація роботи в парі» (Полякова Н.А. вчитель початкових класів НВО №16), «Організація дослідницької роботи у початковій школі» (Кашпуровська Н.М., вчитель початкових класів НВО №16).

/Files/images/novini/16_shkola/ппп.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 971