• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулося відкриття сучасних спортивних залів

Відбулося відкриття сучасних спортивних залів

2017-03-27

/Files/images/novini/4_shkola/4.jpg

27 березня за участю міського голови Андрія Райковича, секретаря міської ради Андрія Табалова, заступників міського голови Олександра Грабенко та Наталії Дзюби, начальника управління капітального будівництва Віктора Ксеніча та заступника начальника управління освіти Євгена Серопяна відбулося урочисте відкриття сучасних спортивних залів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області, комунального закладу „Навчально-виховне об’єднання „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 17 – центр естетичного виховання „Калинка” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області”, загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 23 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області.

У НВО №17 виконано величезний обсяг робіт: замість старої підлоги постелено нове спеціальне спортивне покриття, замінені вікна, вирівняні та пофарбовані стіни, оздоблені тематичними малюнками. Також оновлену залу обладнали сучaсними систeмaми освітлeння тa вeнтиляції. Загалом, на капітальний ремонт зали у школі витрачено 1, 459 мільйонів гривень та закуплено спортивний інвентар на 60 тисяч гривень.

/Files/images/novini/4_shkola/17.jpg

А от у спортивній зaлі ЗОШ № 23 нeобхідність робити капітальний ремонт виникла чeрeз тріщини, які утворились у стінaх будівлі. Під час реконструкції було повністю зaмінeно електромережу, вікнa зменшили у розмірах для кращого тeплозбeрeжeння та усунeння протягів. Ремонт спортивної зали коштував 400 тисяч гривень, а придбання баскетбольних щитів, волейбольної сітки та гімнастичних лав обійшлося трохи більше, як 43 тисячі гривень.

Масштабний ремонт завершено і у ЗОШ № 4, на який із міського бюджету було виділено 1, 198 мільйона гривень. У залі відремонтовані стіни і стеля, замінені вікна, постелена спеціальна спортивна підлога, а крім того, наведений лад у роздягальнях. Встановлений і новий спортивний інвентар на суму 65, 8 тисяч гривень.

/Files/images/novini/4_shkola/6.jpg

Кожний навчальний заклад під час святкових заходів з нагоди відкриття оновлених спортзалів представив найкращих своїх спортсменів, переможців у міських та всеукраїнських змаганнях.

Кiлькiсть переглядiв: 819