• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти

2016-09-28

/Files/images/den_vchitelya/DSC_0796(1).JPG

День вчителя 2016 Вітання вчителів з Днем працівників освіти

27 вересня в залі Кіровоградської обласної філармонії відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти.

З професійним святом освітян привітав міський голова Андрій Райкович та п’яти педагогам вручив сертифікати на отримання міської премії ім. В. Сухомлинського. Цьогорічними лауреатами престижної освітянської премії у Кропивницькому стали:

Зоя Радіонова, вчитель англійської мови НВК “Кіровоградський колегіум”;

Олександр Саржевський, директор СЗОШ №14;

Олександра Пренко, керівник гуртка килимарства ЗОШ №13;

Олена Горобець, вчитель трудового навчання НВО №20;

Вікторія Романенко, педагог – організатор школи “Мрія”.

/Files/images/den_vchitelya/ua-8525.full.jpg

З вітальними слова до присутніх звернулися перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Коваленко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталія Дзюба, начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Лариса Костенко, голова міського комітету галузевої профспілки Олександр Дзюба та голова міської організації вільної профспілки працівників освіти і науки Володимир Фундовний, які відзначили найкращих педагогічних працівників закладів освіти міста та нагородили Грамотами і Подяками Міністерства освіти і науки України Грамотами і Подяками Кіровоградської обласної державної адміністрації, Грамотами і Подяками Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету, Грамотами і Подяками управління освіти Кіровоградської міської ради.

Святковий настрій в залі для педагогів створили солісти філармонії народний артист України Сергій Дьомін і Іванна, лауреат міжнародних конкурсів і фестивалів академічний театр музики, пісні і танцю “Зоряни”, педагогічні працівники і батьки учнів ЗОШ “Мрія” і НВО №35, камерний хор “Концертіно” та народний ансамбль бального танцю “Конвалія”.

/Files/images/den_vchitelya/DSC_0771.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 1107